Gelukkig 2009 !!! (Vanuit Chiang Rai, Thailand) - Reisverslag uit Chiang Rai, Thailand van Friso Hylkema - WaarBenJij.nu Gelukkig 2009 !!! (Vanuit Chiang Rai, Thailand) - Reisverslag uit Chiang Rai, Thailand van Friso Hylkema - WaarBenJij.nu

Gelukkig 2009 !!! (Vanuit Chiang Rai, Thailand)

Door: Friso

Blijf op de hoogte en volg Friso

02 Januari 2009 | Thailand, Chiang Rai

Ik wil iedereen even een heel fijn en gelukkig 2009 toewensen !!

Ik hoop dat je een leuke jaarwisseing heb gehad met een goed feestje.

Kijk even naar de foto/video hoe 't hier een beetje was in Chiang Rai.

• 02 Januari 2009 - 11:21

Jarno De Graaf:

Hallo Friso,

Jij vanuit het koude Nederland ook een gelukkig 2009 !!

Grten Jarno en Janneke de Graaf

• 02 Januari 2009 - 11:37

Birgit:

Jij ook een super 2009 gewenst. Maak er wat moois van de komende maanden!

Marco en Ilse hadden 1 Thaise skylantaarn, wat al mooi was, maar je filmpje is echt mega gaaf!

De nieuwjaarszoenen hou je nog te goed!

Birgit

• 02 Januari 2009 - 21:38

Manel:

Hi Friso!

Ook de allerbeste wensen voor 2009 :) Hier in Groningen was het erg gezellig! Zo te zien bij jou ook :) Veel plezier met alle geweldige dingen die je nog gaat doen! Tot je volgende reisverhaal!

Liefs Manel

• 03 Januari 2009 - 09:33

Knakker:

De beste wensen schatje.

Ik zat met Ellen in Bremen aan de sushi met oud/ nieuw :). Mooie stad.

Puike foto's die je hier hebt.... wheheheh fraaie collectie voor je kleinkinderen later :D "Kijk... Jantje, hier is Opa allemaal geweest, en dit schreef knakker toen tegen me"

Euhm....
    Drachten gaat z'n gangetje. Volgens mij heb ik jou product in ontwikkeling over genomen.
    Niet veel veranderd daar sinds je vertrokken bent, alleen wat reorganisatie van plekken binnen ARC en wat nieuwe mensen.

Schatje...
    Geniet dr van en adios!

de Knakker

• 03 Januari 2009 - 12:10

Jantine:

Hai Friso.
    Gelukkig nieuwjaar!!!
    Leuke foto's heb je geplaats en toffe verhalen.
    Geniet ervan!
    x Jantine

• 03 Januari 2009 - 16:15

Fabian:

Hey man! Gelukkig nieuwjaar!!! Zit zelf nu in San Francisco met mijn vader! rijden vanaf hier langs de kust naar Los Angeles en Las Vegas. Verder zien we wel waar we terecht komen! Foto's zien er supervet uit man! Coole reis zover zie ik! Spreek je later!

• 03 Januari 2009 - 19:12

Sido En Anita:

Haaai,

Jij ook de allerbeste wensen voor 2009! We drinken er eentje op als je terug bent. Wij hadden zeker een geslaagd feestje, hopelijk heb jij het ook heel leuk gehad met oud en nieuw en natuurlijk ook nog de kerstdagen...

Super vet de wensballonnen met oud en nieuw! Marco en Ilse hadden er ook eentje meegenomen, maar het ziet er toch wel veel leuker uit als er 100 tegelijk de lucht in gaan:)

tot het volgende berichtje maar weer!!

Groetjes van Sido en kusjes van Anita

• 04 Januari 2009 - 06:51

Rubber:

friso jij ook gelukkig nieuwjaar, geniet er van!!!,

laat me weten wanneer je van plan bent naar zanzibar te komen. altijd welkom.

groet Ruben

• 05 Januari 2009 - 10:20

Karen:

Hey Friso,

Jij ook nog de allerbeste wensen voor het jaar 2009.
    Ik heb het dit jaar aan het strand in Scheveningen geviert, leuk maar erg koud.
    Waar ga je allemaal nog heen dit jaar?

Kus Karen

• 07 Januari 2009 - 13:56

Cees En Erica:

Gelukkig 2009 ook voor Yara, en verder een goeie, mooie reis.
    We kijken uit naar je berichten!